Sağlık-Der’ den İl Sağlık Müdürüne Ziyaret


​Sağlık-Der Konya Şubesinin yönetim kurulu üyeleri,  İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hasan Küçükkendirci'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Birçok ilde temsilcilikleri bulunan Sağlık-Der' in 1991 yılında Ankara da, Dr. A.Fevzi İnceöz ve arkadaşları tarafından kurulduğunu belirten Şube Başkanı Mustafa ŞİMŞEK, derneğin 2014 yılı itibari ile şubeleşme çabalarına hız verdiğini ve yeni kurulan Sağlık-Der Konya Şubesi yönetim kurulunun Yusuf Alagöz, Dr Murat Ali Çiçekler, Feyyaz Yıldız ve Hülya Keser' den oluşturulduğunu söyledi.

Başkan Şimşek, Sağlık-DER Konya Şubesinin önümüzdeki süreçte özellikle sağlık ve çevre alanlarında yapacakları projeler ile kendinden söz ettireceğini 'Yeni Türkiye' vizyonuna katkı sağlamayı düşündüklerini, kamu bürokrasisi ve sendikalardan sonra olaylara hakkaniyet ölçüsünde bakacak üçüncü bir göze ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Sağlık-Der Konya Şubesi yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci ise, sağlık alanında yapılacak projelerde STK 'ların öneminin büyük olduğunu ve bu bağlamda Sağlık-Der'in yapacağı projelere İl Sağlık Müdürlüğü olarak gereken katkıyı verebileceklerini söyledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar