Beyhekim ADSM Yöneticilerinden, Küçükkendirci’ye ziyaret


​Konya Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hasan Küçükkendirci'yi ziyaret etti.

Başhekim Dt. Hanifi Sarıçiçek; Başhekim Yardımcıları Dt. İlyas Başdoğan, Dt. Ali Nalinci, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Vurulmaz ve Müdür Yardımcısı İsmail Karabağ ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Beyhekim ADSM'de verilen hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili İl Sağlık Müdürü Yrd.DoçDr. Hasan Küçükkendirci'ye bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Küçükkendirci, Beyhekim ADSM'nin büyüme hızının birçok kuruluşu kıskandırdığını söyleyerek, "Açıldığında 10 ünite ile hizmet veren Ağız Diş Sağlığı Merkezimiz şuan 61 ünite ve biri sadece çocuklar için olmak üzere iki semt polikliniği ile hizmet veriyor. Şehrimizde, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin hem kaliteli hem de yaygın sunumu için gösterilen bu yüksek büyüme hızının yakalanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Beyhekim ADSM'de sunulan hizmetlere verdiği destek ve katkıları nedeniyle teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Başhekim Sarıçiçek ise ziyaret sonrasında İl Sağlık Müdürü Küçükkendirci'ye fotoğraf hediye etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar