VİA-SANTE Güzellik ve Danışmanlık Merkezi M.Yeniyol’da hizmete açıldı


VİA SANTE Sağlık, Güzellik ve Danışmanlık Merkezi Manken,Sunucu ve dizi Oyuncusu Özge Ulusoy ve Uğur Arslan katılımıyla Meram Yenil yol Askerlik Şubesi karşısındaki hizmet binasında düzenlenen mütevazi  bir  açılış töreniyle hizmete açıldı.

                Genç girişimciler Hamit Kaya ve  Doğaç Uğurcan tarafından hizmete açılan VİA SANTE Sağlık Güzellik ve Danışmanlık merkezinin açılış töreninde ilk sözü konuklar Özge Ulusoy ve Uğur Arslan aldı. Sunucu ve Dizi oyuncusu Özge Ulusoy ;" İkinci kez Konya'ya geldiğini  ve Konya her yönüyle güzel ve mutlaka görülmesi gereken bir il olduğu kanısındayım. Bugün buraya Konya'lılara hizmet  verecek olan VİA SANTE Sağlık, Güzellik ve Danışmanlık Merkezinın açılışı için geldik. VİA-SANTE  bulundurduğu özelliklerle Konya'da bir ilk olacaktır Bir insanın iyi bir durumda olabilmesi için neye ihtiyaç olan ne varsa, iç vedış güzellik bakımından Via-Sante'de mevcut , öte yandan sağlıklı yaşam, beslenme,plates,tırnak ve vucut bakımı içerisinde var. Kişiye özel butik hizmetinin de olması sizi özel hissettirecektir." Dedi

                VİA-SANTE sahipleri adına konuşan Doğaç Uğurcan" Bugün hizmete açacağımız merkez, bir iyi olma merkezidir. Sağlıklı yaşam merkezimizin içerisinde hem güzellikle alakalı merkez olduğu gibi, aynı zamanda psikolojik danışmanımız ve diyetisyenimizde hizmet verecektir. Biz bu heyecanla bu işe başladık. Şimdiden çok güzel sonuçlarda almaya başladık.Bundan sonra tüm Konyalının hizmetindeyiz. Misafirlerimizi bekliyoruz " dedi.

                Protokol konuşmaların ardından yapılan dua ve kesilen kurdela ile VİA-SANTE sağlık,güzellik ve danışmanlık merkezi Konyalıların hizmetine açıldı.

                Katılımcı misafirlere "bir fidanda sizin olsun " sloğanıyla Çam fidanı hediye edildi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar