Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Değerlendirildi.

Konya il merkezinde ve Akşehir ile Ereğli ilçelerinde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan 4 sağlık tesisinin değerlendirme toplantısı Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kıyaslamalı olarak değerlendirildiği sunum da Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de kendi arasında detaylı olarak karşılaştırıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, 2018 yılının değerlendirilerek 2019 yılı hedeflerinin ortaya konulması açısından önemli bir toplantı yaptıklarını vurguladı. Geçmişe bakıldığında ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin sağlıkta dönüşüm ile birlikte en fazla ivme kazanan birimlerden biri olduğunu ifade eden Prof. Dr. Koç, "Bizler hizmeti sağlarken vatandaş ve çalışan memnuniyetine önem vererek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Özellikle bu anlamda Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize daha güzel fiziki bir ortam sağlanması için çaba sarf ediyoruz" dedi. Prof. Dr. Koç, "Geçmiş yıllarda sadece diş çekimi ve dolgu tedavisi yapılabilen merkezlerimizde artık detaylı tedavilerin yanı sıra implant tedavisi de dahil en modern tıbbi müdahaleleri merkezlerimizde sunulabilmekteyiz. Tüm bunların yanı ağız ve diş sağlığı merkezlerimizde engelli vatandaşlarımıza evde sağlık, ameliyathane gibi katma değeri yüksek hizmetleri de başarı ile sunmaktayız" diyerek bu hizmetlerin gerçekleştirilmesi için fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Hastanelerde görev yapan tüm idarecilerin hem çalışanları hem de hastaneden hizmet alan vatandaşları 'nasıl memnun ederiz' düşüncesi ile hareket etmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Koç, "İdarecilik, rutini devam ettirmek değildir. İdareciler, kendi kurumlarının vizyonunu ve hedeflerini ortaya koymalı ve sorun çıktığı zaman o sorunu en pratik ve verimli şekilde çözerek yoluna devam etmelidir. Tam tersi bir anlayış şekli ile olanı idare ederek zaman doldurma, sağlıklı bir idarecilik şekli olamaz. Yeni dönem açısından bu yönetim tarzı son derece önemlidir" dedi

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç'un yanı sıra tüm hizmet başkanlarımızın ve başkan yardımcılarımızın da katıldığı toplantının sonunda hastane başhekimleri ve müdürleri de interaktif bir şekilde söz alarak düşüncelerini dile getirdiler.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar