İLÇE MİLLİ EĞİTİM VELİLERE SEMİNER DÜZENLEDİ


​Anaokulu öğrenci velilerine düzenlenen seminerde ünlü psikolog Özkan Şenol konuştu.

 

Seydişehir Belediye Düğün Salonu'nda yapılan seminere ilgi oldukça fazlaydı. Seminere eşler birlikte katıldılar.

 

Büyük ilgi gören eğitim seminerin konuşan Uzman Pisikolog Özkan Şenol bilindik birçok konuda anne babanın hatalı olduğunu dile getirdi. Ufak ama çok önemli ayrıntılarda eğitim ve mutlu bir aile portresi çizilebileceğini ifade eden Pisikolog Şenol çocuklar için özel zamanlar ayrılması gerektiğini savundu.

 

Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol, tarafından verilen seminer ilçedeki anasınıfı öğrenci velileri için konuştu. Önemli noktalara değinen uzman, herkesin iyi bir şekilde çocuk yetiştirmek istediğini ancak bunu herkesin başaramadığını belirtti. Uzman Psikolog Özkan Şenol, Anneanne ve babaannelerin çocukların eğitim işine karışmamaları gerektiğini belirtirken, çocuğunuzun farkında mısınız?  Konusunda ailelerin neler yapması gerektiğini anlattı. Şenol, çocuğun ruh sağlığı ve ruh sağlığının korunması, çocuklardaki ruhsal problemlerle baş edebilme, okul ve ders problemleri çözüm yöntemleri, çocuklarda görülen uyum ve davranış bozuklukları, dikkat eksikliği ile ders motivasyonu gibi konular hakkında velilere bilgiler aktardı.

 

Seminere, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, okul müdürleri çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Başkan Mehmet Tutal, düzenlenen seminerin veliler için çok faydalı olduğunu belirterek semineri veren Uzman Pisikolog Özkan hediye takdim ederek teşekkür etti.

 

Program sonunda kitaplarını imzalayan Özkan Şenol, dinleyicilerin sorularını yanıtladı.

 

Seydişehir Haber Merkezi

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar