Sağlık Müdürü Küçükkendirci Dr.Faruk Sükan Hastanesi ek binasını inceledi


​Konya İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr.Hasan Küçükkendirci Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Nakipoğlu ek binasında incelemelerde bulundu.

Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Gökhan Darılmaz ve Sağlık Bakanlığı Konya Bölge Saha Koordinatörü Dr.Fatih Demirbaş ile birlikte Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binasında incelemelerde bulunarak, Başhekim Dr.Abdüsselam Ulu ve hastane yöneticilerinden bilgi aldı.

Hastanede tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını da ziyaret eden Küçükkendirci, "Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası 110 yatak ve 12 poliklinikle Karatay'da hizmet vermeye başladı. Artık bu bölgede yaşayan insanlarımızın ikinci basamak sağlık hizmetine ihtiyaç duymaları halinde başvuracakları nitelikli bir hastanemiz oldu. Bina daha önce özel hastane olarak hizmet verdiği için, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın binanın yine hastane olarak açılması konusunda beklentisi ve bizlere müracaatları vardı. Karatay Belediyesi'nin katkıları ve Genel Sekreterliğimizin ve hastane yöneticilerimizin çalışmalarıyla hizmete açılan ek binada emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Hastanede yatan hasta ve yakınlarının memnuniyetinin çok önemli ve değerli olduğunu belirten Küçükkendirci,"Hastalarımızı ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik, hizmet alan ve hizmet veren her iki kesimde, böyle nitelikli bir ortamda üst düzey sağlık hizmeti almanın ve sunmanın mutluluğunu ifade ettiler. Bu memnuniyet başarılı bir çalışma yapıldığını ortaya koyuyor. Konya her hizmetin en güzelini hak ediyor. Bizlerde hemşerilerimize üst düzeyde sağlık hizmeti ulaştırabilmek için her türlü imkânı değerlendirerek tüm kamu kurumları ile uyum içerisinde çalışıyoruz" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar