SELÇUKLU KENT KONSEYİ’NDEN KIZILAY’A DESTEK


​Selçuklu Kent Konseyi ve Kızılay işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan sanayi çalışanı çırak, kalfa ve ustalar 100 ünite kan bağışında bulundu.

Selçuklu Kent Konseyi, örnek sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. "Bugünün Gençleri Yarının Ustaları Projesi" kapsamında Selçuklu Kent Konseyi ve Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Selçuklu Belediyesi Ali Okutan Sanayi Sosyal Tesisi'nde düzenlenen etkinliğe sanayi çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Kızılay ekipleri tarafından kalfa, çırak ve ustalardan 100 ünite kan bağışının alındığı organizasyona, Selçuklu Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri ve Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri de destek verdi.

 

Selçuklu Kent Konseyi'ne ve Kızılay'a kan bağışı organizasyonu için teşekkür eden esnaflar, "Kan bağışı hayat kurtarıyor. Bugün bizler kan veriyoruz ama kan ihtiyacının kime, ne zaman olacağı bilinmez. Belki bağışladığımız acil kan bekleyen bir hastanın hayatını kurtaracak. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda duyarlı davranmaya ve kan vermeye davet ediyoruz" dediler.    

 

Selçuklu Kent Konseyi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyaları yıl içinde devam edecek.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar