BAŞKAN ÖZGÜVEN;” Vatandaşlarımızın sağlığını düşünüyoruz”


​Ereğli Belediyesi, Oğuz Ata Tesisleri'nde spor yapan vatandaşlarına sağlık taraması yapıyor. Ereğli'de eşine az rastlanır bu uygulama halktan da takdir topluyor.

Konu ile ilgili Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven;" Spor, hayatımızın önemli aktivitelerinden birisidir. Sağlık açısından spor yapmak elzemdir. Bu anlamda biz de Oğuz Ata Sosyal Tesislerimizde spor yapan hemşehrilerimizin sağlık kontrollerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Belediyemiz sağlık ekibiyle yürüttüğümüz bu uygulama ile spor yapan hemşehrilerimizin belirli günlerde tansiyon ve kan değerlerinizi ölçüyoruz. Halkımızın yoğun ilgi duyması İlçemizde spora verilen değeri gözler önüne seriyor, bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediye olarak spor alanında da önemli hizmetlere imza attık. Bu anlamda ilçemize birçok spor tesisi kazandırdık." dedi.

Ereğli Belediyesi'nin yürüttüğü bu uygulamanın yerinde ve anlamlı bir çalışmaolduğunu belirten vatandaşlar Başkan Özgüven ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar